Maratus & Ndandunk – Candhik Ayu “Wewaton Anteping Kalbu, Amung Dawuh Kang Cinandi, Leluhur Kang Paring Sabdo, Ulah Kridho Lahir Batin… Yuwono Kalis Rubedo, Angenak’i Tyas Sesami,“ Aku Nyawang