Nella Kharisma – Lungset 2 Tak Enteni Tekamu (Ft. Adi Gaclex) Tak Enteni Tekamu Nganti Lungsete Atiku Sabarku Iki Raono Watese Tekan Kapan Ngenteni Slirane Tak Enteni Tekamu