Lirik Lagu Cover Woro Widowati Sampek Tuwek – Denny Caknan

Lirik Lagu Cover Woro Widowati Sampek Tuwek – Denny Caknan

Seneng – seneng bareng
Susah – susah bareng
Nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wes tak angen – angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen – angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang, aku wes seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
rasah nduwe roso
Aku ninggalno awak’e
Dewe wes dadi siji

reff:

Sampek tuwek we
Ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang – sayangan neng kene

Siji – siji ne wong
Seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng
Mesem saben bengi .
Huuu…wo….

Wes tak angen – angen
We bakal dadi jodohku
Ooo.. seneng – seneng bareng
Susah – susah bareng
Nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wes tak angen – angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen – angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang, aku wes seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
rasah nduwe roso
Aku ninggalno awak’e
Dewe wes dadi siji

reff:

Sampek tuwek we
Ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang – sayangan neng kene

Siji – siji ne wong
Seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng
Mesem saben bengi .

Sampek tuwek we
Ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang – sayangan neng kene

Siji – siji ne wong
Seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng
Mesem saben bengi…..

Gawe urepku seneng
Hooo….oooo
Mesem saben bengi

Add a Comment

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *