Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe – Happy Asmara 
Artist : Happy Asmara
Judul Lagu : Tak Lalekne Kowe
Album : Single – EP
Label : Maska Records.

 

Lirik Lagu “Tak Lalekne Kowe” dari Happy Asmara. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Maska Records. Single lainnya dari Happy Asmara di antaranya Sayang 80 Juta, Separuh Ati, Salah, Isih Kelingan, dan Penak Kekancan.

Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe
salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai
dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe
lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti
salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai
dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe
lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti
lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

Add a Comment

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *