Lirik Lagu Aku Tenang – Nella Kharisma

Lirik Lagu Aku Tenang – Nella Kharisma

Title : Aku Tenang

Artist : Nella Kharisma

Songwriter : Raply & Wahyu

Arr : NK CREATIVE

Mixing Mastering : NK CREATIVE

Direct by : NK CREATIVE

Location : Pondok Prigi Trenggalek

Production : Nella Kharisma Official

 

Song Lyrics, AKU TENANG

C F C F
sumilire angin ndalu iki
C F G
kelingan esemmu dek wingi
Em Am
tansah kegowo nganti saiki
Dm G C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
Musik : Am..Em..F G C
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

 

Lirik Lagu Aku Tenang

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang

sumilire angin ndalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

wes suwe
aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji

mung kowe
sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku
pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang
.
sumilire angin ndalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

wes suwe
aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji

mung kowe
sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang

Add a Comment

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *