Lirik Lagu Meila Amelia – Graji Angin

Lirik Lagu Meila Amelia – Graji Angin.

Sesandingan Selawase
Janji sing tau pok ucapne
Ora bakal cidro nadyan
Akeh panggudo sing ono

Nanging saiki sing ono
Sumpah janjimu suloyo
Kowe cidro malah gandeng
Karo Wong liyo
Ibarat koyo wong graji angin
Nresnani slirane sing raono wujute
Bebasan wong nyidam kang lagi pingin
Yen durung keturutan
Ora biso nglaleke karepe

Sesandingan Selawase
Janji sing tau pok ucapne
Ora bakal cidro nadyan
Akeh panggudo sing ono

Nanging saiki sing ono
Sumpah janjimu suloyo
Kowe cidro malah gandeng
Karo Wong liyo

Ibarat koyo wong graji angin
Nresnani slirane sing raono wujute
Bebasan wong nyidam kang lagi pingin
Yen durung keturutan
Ora biso nglaleke karepe

Ibarat koyo wong graji angin
Nresnani slirane sing raono wujute
Bebasan wong nyidam kang lagi pingin
Yen durung keturutan
Ora biso nglaleke karepe
Koyo graji angin nresnani sliramu