Chord Lagu Xaluna – Ora Pantes (Acoustic Version)

Capo fret 2

Intro: F G C..

F
susah tak lakoni
G
abot tak rasakke
C
yen aku berjuang dewe
Am              Dm
dongaku nggo kowe
G
perhatianku nggo kowe
C
neng ra ono balesane..

F
ngempet loro meneh
G
awan bengi ku gemati
C
neng kowe luweh
Am           Dm
aku seng salah
G
tiwas aku jeru
C     C7
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff:
F             G
ku sadar aku ora pantes
Em
nduweni atimu
Am     A
lan dadi konco uripmu
Dm         G
aku ra iso nuruti kabeh
C      C7
seng dadi penjalokmu..

F             G
saiki batinku ke iris
Em
neng njero atimu
Am        A
jenengku wes ra tok tulis
Dm
yo mung siji njalokku
G
tak ilang..
C       C7
tulung kenangen aku..

Musik: F G C –Bm Am
Dm G C C7

[spoke]
“aku i bingung..
seng mbok golekki ki wong seng kepiye to
nguyak ki ono kesele lho
wes aku mandek ngarep-ngarep atimu
uyaken donyamu dewe kono
sesuk nek kowe kelaran
rasah sambat ro aku
kui mungkin karma mu
kowe bakal ngrasakke
opo seng tak rasakke saiki
yowes!”

F
ngempet loro meneh
G
awan bengi ku gemati
C          Am
nanging kowe tetep luweh
Dm                  G
aku seng salah tiwas aku jeru
C     C7
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff:
F             G
ku sadar aku ora pantes
Em
nduweni atimu
Am     A
lan dadi konco uripmu
Dm         G
aku ra iso nuruti kabeh
C      C7
seng dadi penjalokmu..

F             G
saiki batinku ke iris
Em
neng njero atimu
Am        A
jenengku wes ra tok tulis
Dm
yo mung siji njalokku
G
tak ilang..
C       C7
tulung kenangen aku..

F          G
abot pisah karo kowe
Em
ngguang crito asmoro
Am     A
mung tekan semene
Dm
ra iso di pekso
G            C        C7
lilo.. sayang aku lungo..
Dm
ra iso di pekso
G            C
lilo.. sayang aku lungo..

[[ORIGINAL CHORD]]

Intro: G A D..

G
susah tak lakoni
A
abot tak rasakke
D
yen aku berjuang dewe
Bm              Em
dongaku nggo kowe
A
perhatianku nggo kowe
D
neng ra ono balesane..

G
ngempet loro meneh
A
awan bengi ku gemati
D
neng kowe luweh
Bm           Em
aku seng salah
A
tiwas aku jeru
D     D7
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff:
G             A
ku sadar aku ora pantes
F#m
nduweni atimu
Bm     B
lan dadi konco uripmu
Em         A
aku ra iso nuruti kabeh
D      D7
seng dadi penjalokmu..

G             A
saiki batinku ke iris
F#m
neng njero atimu
Bm        B
jenengku wes ra tok tulis
Em
yo mung siji njalokku
A
tak ilang..
D       D7
tulung kenangen aku..

Musik: G A D –C#m Bm
Em A D D7

[spoke]
aku i bingung..
seng mbok golekki ki wong seng kepiye to
nguyak ki ono kesele lho
wes aku mandek ngarep-ngarep atimu
uyaken donyamu dewe kono
sesuk nek kowe kelaran
rasah sambat ro aku
kui mungkin karma mu
kowe bakal ngrasakke
opo seng tak rasakke saiki
yowes!

G
ngempet loro meneh
A
awan bengi ku gemati
D          Bm
nanging kowe tetep luweh
Em                  A
aku seng salah tiwas aku jeru
D     D7
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff:
G             A
ku sadar aku ora pantes
F#m
nduweni atimu
Bm     B
lan dadi konco uripmu
Em         A
aku ra iso nuruti kabeh
D      D7
seng dadi penjalokmu..

G             A
saiki batinku ke iris
F#m
neng njero atimu
Bm        B
jenengku wes ra tok tulis
Em
yo mung siji njalokku
A
tak ilang..
D       D7
tulung kenangen aku..

G          A
abot pisah karo kowe
F#m
ngguang crito asmoro
Bm     B
mung tekan semene
Em
ra iso di pekso
A            D        D7
lilo.. sayang aku lungo..
Em
ra iso di pekso
A            D
lilo.. sayang aku lungo..

Tags: