Chord Lagu Nirwasita – Rosone Loro

Intro : C F Am G
C F Am G
C F Am G
C F Am G

C         F
ucap janji setia sing mbiyen
Am      G
tok ucapke..
C            F
saiki ilang sak kabehe
Am        G
ra ono tresnane..

F
berharap iki tenanan
G
ora mung janji-janji..
F
nanging aku dewe sek akhire
G
mbok apusi..

Reff :
C        G
roso rosone loro
Am        G
kowe ninggalke aku
F              C
kowe sing ngucap janji
G
kowe dewe sing mblenjani..

C          G
roso iki wes ra ono
Am         G
mending aku milih lungo
F        C
timbang karo awakmu
G
aku nangis batin
C     G
nganti metu eluhku..

Musik : C F Am G
C F Am G

F         G
aku wes ora kuat
C           Am
anane aku mung sambat
F
tegane sliramu (tegane sliramu)
G
ninggalke awakku..

Reff :
C        G
roso-rosone loro
Am        G
kowe ninggalke aku
F              C
kowe sing ngucap janji
G
kowe dewe sing mblenjani..

C          G
roso iki wes ra ono
Am         G
mending aku milih lungo
F        C
timbang karo awakmu
G
aku nangis batin
C     G
nganti metu eluhku..

C        G
roso rosone loro
Am        G
kowe ninggalke aku
F              C
kowe sing ngucap janji
G
kowe dewe sing mblenjani..

C          G
roso iki wes ra ono
Am         G
mending aku milih lungo
F        C
timbang karo awakmu
G
aku nangis batin
C  G  C
nganti metu eluhku..