Chord Gitar Lagu Lsista – Ninggal Rabi

 Intro :  C  G  Am  F  G C  G  Am  F  G  C         C         G/B Patang tahun suwene      Am       G kowe njogo atimu        F         C Patang tahun suwene      Dm          G kowe njogo tresnomu    F Sliramu wis teguh           C nggo nali katresnon iki            Dm Wis tok rembug              G karo wong tuamu..    C    G/B Dina kae         Am        G mantep atimu nali tresnoku        F              C    Pingin gandeng ning pelaminan   Dm      G karo awakku    F sliramu wis kondho            C yen arep nglamar awakku           Dm                    G Pingin gandeng tekan nduwe anak putu..    F   G          C        Am Sepurane aku medhotke tresno      Dm Cintamu aku lempar          G Pas kowe wis arep nglamar..  Reff :            C      Alasanku wis ra cocok        Am      Karo kowe              Dm      Aku wis ra iso                      G      Tetep gandeng karo kowe..              C               Aku ra wani ngandani              Am      Yen aku wis arep rabi            Dm      Ora kacek suwe                 G      Seko aku medot tresno iki..       F Seko kanca-kancamu          C kowe ngerti sakkabehe          Dm Nem sasi suwene                  G aku gandeng ro liyane      F Ning mburimu        C         Am aku mlaku ro liyane          Dm                   G Nanging aku ra tego ninggal kowe            C Sing banget tresno..  Musik :  C  G  Am  Em F  C  Dm  G F  G  Em  Am Dm  G  C  C                    G .. Dudu maksud atiku gawe lara atimu Am                     Em .. Dudu maksud batinku gawe gela awakmu F                       C  .. Patang tahun anggonmu njogo tresno iki Dm                  G .. Nem sasi aku ketemu sing banget tak tresnoni  Am  Jane kanca-kancamu ngerti sa'kabehe C  Nanging podo ra tega ngadakke ning kowe Dm  Podo aku dewe sing bingung kepiye G                                 C   G  Meh ngomong kepiye piye le njelaske..  Reff :            C      Alasanku wis ra cocok        Am      Karo kowe              Dm      Aku wis ra iso                      G      Tetep gandeng karo kowe..              C      Aku ra wani ngandani              Am      Yen aku wis arep rabi            Dm      Ora kacek suwe                 G      Seko aku medot tresno iki..             C      Alasanku wis ra cocok        Am      Karo kowe              Dm      Aku wis ra iso                      G      Tetep gandeng karo kowe..              C      Aku ra wani ngandani              Am      Yen aku wis arep rabi            Dm      Ora kacek suwe                 G              C      Seko aku medot tresno iki..  Outro:        C         G/B Patang tahun suwene      Am       G kowe njogo atimu.. 

Tags:, , ,