Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Sunda

Posted on
Ucapan ulang tahun merupakan sebuah ucapan yang akan membuat seseorang yang berulang tahun merasakan kebahagiaan atas keperdulian sobat. Apabila sobat punya temen yang sedang berulang tahun sobat bisa memberikannya ucapan selamat kepada kawan sobat.
Nah, ada yang baru nih buat sobat. Apabila sobat punya temen asal sunda, sobat bisa memberikannya ucapan selamat ulang tahun bahasa sunda dari sini karena pada kesempatan ini saya akan memberikan ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda.
Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Sunda
Ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda ini memiliki makna yang bagus dan juga memiliki tata bahasa sunda yang mudah untuk di mengerti. Buat temen sobat orang sunda pasti paham dengan ucapan selamat ulang tahun ini.

Koleksi Terbaru Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Sunda

Berikut ini merupakan koleksi terbaru ucapan selamat ulang tahun bahasa sunda yang bisa sobat berikan kepada kawan sobat orang sunda karena ucapan selamat ulang tahun ini merupakan ucapan selamat ulang tahun dalam bahasa sunda yang sangat bagus dan unik.

Dinten mangrupakeun dinten pisan senang pikeun anjeun sarta dinten téh dinten pisan senang keur kuring. Pikeun anu ngawenangkeun kana dinten joyous ieu kuring neneda keur anjeun ku kituna anjeun salawasna dibéré kaséhatan nu maha suci pikeun hirup di dunya ieu.

Senang ultah ka sahabat abdi, abdi miharep poé ieu anjeun dibikeun kaséhatan kalahiran, betah dina sakabéh urusan sareng masihan kahirupan panjang pikeun minuhan impian anjeun. Sakali deui a ultah senang.

baca juga Ucapan Selamat Ulang Tahun Bahasa Jawa

Kuring muji tur syukur ka Allah SWT jeung neneda ka anjeunna sangkan nu bisa jadi dibéré umur panjang tur di umur anjeun iinditan jeung kaunggulan pangalusna mungkin tina pursuing ridhonya. Senang ulang tahun.

Senang ultah ka kuring tercinta, ukur anjeun na wungkul nu bisa ngarobah kahirupan anjeun, ngajaga seuri jeung dijieun kuring nyebut alus. Muga ieu dina ulang anjeun anjeun meunang naon rék tur jadi batur anu bisa dipake jang kabeh.

Aya ngan cinta dina haté kuring sarta ngajadikeun kuring yearn ngan aya salawasna sumanget hirup di dunya ieu. Muga, naon aspire on persetujuan ku Allah SWT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *